Dagelijks archief: januari 31, 2018

31.01.2018 – veluwe – 8 km

Vandaag ga ik weer op pad voor een rondje. Ik trek gewoon steeds mijn renkleding alvast aan en dan ga ik tenminste op weg. Woefje moet toch uit en als je gaat wandelen ben je ook gauw een half uur weg hier in het bos. Ik ga dus vandaag gewoon een mini rondje doen, langs het hek en weer terug langs het hek.

Vandaag is wafje overigens jarig. Ze is 12 geworden maar gelukkig weet ze dat zelf niet. Fit als een hoentje en ik hoop haar nog heel lang bij me te hebben. In mei is ze alweer 8 jaar bij me. De tijd vliegt en wat hebben we al een hoop avonturen samen beleefd.

klik voor groot

Ik loop eerst een rondje door het bos aan de overkant. Daarna lopen we aan de andere kant van het spoor weer terug en langs het hek weer verder. Daarna ga ik via de weg weer terug en ga even buurten bij de mensen van de buxus en de hulst. Daarna gaan we weer naar huis., Wafje zat lief te wachten terwijl ik stond te praten. Ik neem de route door het bos aan de overkant voor het laatste stukje en loop daar nog prompt verkeerd ook. Maar eens zal ik het leren. Kort rondje maar lekker makkelijk gelopen en toch 8 km op de teller.

Uiteindelijk staat er maar 123 km op de teller voor deze maand maar als je nagaat dat ik op 2 januari en daarna pas weer op 10 januari liep en elke keer ook korte stukjes heb gelopen, valt het me nog mee. Volgens mij gaat februari wel goed komen eigenlijk.

gegevens:

* 8 km
* 6 graden

januari 123 km – 2018 totaal 123 km