Dagelijks archief: september 13, 2015

13.09.2015 – hitland – 23 km

**13.09.2015 – hitland – 23 km**

ronde 1: 14 km

Vanmorgen ga ik vast op pad voor een rondje. Weer zonder woeffie maar terwijl ik aan het lopen ben, doet S. even het korte rondje met haar (met schoentje aan). Ik loop op mijn gemakje en ik merk wel dat ik nog vermoeid en stijf ben van het kano rondje van gisteren. Na 1 minuut weet ik al dat er niet veel in zal zitten, dus besluit ik tot een RWR ronde en dat gaat prima. Het is wel een beetje bikkelen maar mijn HF blijft keurig en ik heb verder nergens last van. Ik voel me alleen als een marionet waarvan de touwtjes door elkaar zitten. Na een kilometer of 7 gaat het eindelijk beter en kan ik lekkerder lopen. Toch besluit ik na ruim 14 km er een einde aan te breien omdat ik vanavond nog een stukje wil lopen. We willen even de doggyride testen, want die zal voor de eerste keer meegaan naar de UK. We kunnen woef dan altijd meesleuren in de kar als er toch een probleem is met haar zooltje. De fiets gaat immers ook mee Ik hoop dat we de kar niet hoeven te gebruiken maar better safe than sorry. Vanavond verder voor rondje 2.

klik voor groot

gegevens:

* 14 km
* 15 graden

september 115 km – 2015 totaal 2.845 km

ronde 2

Vandaag best actief verder geweest in de tuin. Dat is ook niet echt licht werk maar ik heb wel zin in een ommetje. S. heeft de kar al op de andere fiets gemonteerd en ik zal hem zien bij de parkeerplaats van hitland. Daar wandelen we even een stukje met woef met haar schoentje aan en daarna gaat ze in de kar.

klik voor groot

S. besluit bij me te blijven en zo fietsen we samen het rondje. Ik besluit nu om 1000-tjes te lopen, afwisselend op tempo net buiten MAF en binnen MAF. Dat gaat prima. Goede keuze om vanmorgen even rustig aan te doen. Nu gaat het allemaal prima en ik haal mooie tempo’s.

Helemaal niet ontevreden dus.

Helaas gaat het op een gegeven moment eventjes miezeren maar als we bij de auto zijn, gaat het echt regenen. S. moet dus door de regen weer naar huis met de kar achter de fiets terwijl woef en ik instappen en naar huis rijden met de auto. Geen goede verdeling dus. Maar weer een actief weekend met een kano tochtje en lekker lopen met een dagtotaal vandaag van 23 km. Op naar de volgende run

gegevens:

* 9 km
* 14 graden

september 124 km – 2015 totaal 2.853 km