Dagelijks archief: december 3, 2013

03.12.2013 – hitland – 8,3 km

**03.12.2013 – hitland – 8,3 km**

Vandaag op weg naar de Rottemeren voor mijn korte draafrondje maar toen ik langs Hitland reed, besloot ik toch maar gewoon over Hitland te lopen. Lekker dichtbij, scheelt bijna een uur op de hele training qua tijd. Zo gezegd zo gedaan. Ik had gisteren een jack gekocht van Falke, en dat kon ik vandaag dus mooi uitproberen want het was tamelijk fris. Daarbij lekker handschoentje bij de start en een nieuwe pet, ook van Falke. Geen rugzak, want ik had even geen zin om met bepakking te lopen. Normaal sleep ik dat altijd mee, omdat ik eraan moet wennen voor de ultra. Maar vandaag even niet. Wel de foon mee in mijn jackje, en zo kon ik dus aan het begin nog even snel een kiekje maken van woef.

klik voor groot

Gelukkig kon woef ook weer mee en inmiddels lijkt alles weer redelijk normaal. Hoewel ik gisteren snipverkouden was en keelpijn kreeg, voelde ik me vanmorgen weer kiplekker. Ik kan me niet voorstellen dat mijn naaldjes en kruiden direct hebben gewerkt, maar als het wel zo is, zou het fijn zijn. Als het nu maar echt weg is/blijft en niet ineens volgende week weer terug komt, vind ik het prima zo. Lekker lopen dus!

Al snel hobbelden we lekker richting het oude deel en sloegen we rechtsaf richting de ooievaarsnesten. Natuurlijk zijn die nu verlaten, maar het blijft een lekker stukje onverhard om overheen te hollen. Snel een kiekje met de foon, als ik die dan toch bij me heb.

klik voor groot

Het rondje ging een stuk lekkerder dan zondag, maar vandaag stond er werkelijk geen zuchtje wind en was de temperatuur ook heerlijk. Helaas was het wel mistig geworden al, na een prachtige zonnige dag.
Weer vol goeie moed naar de volgende run. Ik hoop dat waf weer lekker mee kan lopen dan.

Op het laatste stukje zat weer een grote zilverreiger parmantig aan de waterkant maar helaas vloog de vogel net weg toen ik mijn telefoon wilde pakken. Niets aan te doen, dan maar een andere rare vogel gekiekt.

klik voor groot

Voordat ik er erg in had, was het rondje alweer voorbij. Te snel voor het draafrondje dat ik vandaag eigenlijk moest doen maar het ging wel erg lekker. Tot mijn verrassing zie ik in het schema dat ik morgen weer op pad moet voor hetzelfde rondje, dus dat gaan we dan maar doen. Op naar de volgende run.

Gegevens:

* afstand: 8,3 km
* temp 4

december 19 km – 2013 totaal 1.862 km