Dagelijks archief: december 5, 2011

05.12.2011 – hitland 11,5 km

**05.12.2011 – hitland 11,5 km**

Vandaag een rustig rondje gedaan. Nergens op gelet, gewoon lekker door dieselen en een beetje van de natuur genieten. Tijdens dit loopje van vandaag liep ik wel regelmatig, en ook de hartslag en cadans waren behoorlijk stabiel.

Het was ineens koud, vanmiddag sloegen de hagelstenen nog in mijn gezicht toen ik voor de zoveelste keer met pup en moeder buiten stond. Nu dus voor de loop een ander jack aangetrokken en een shirt met lange mouwen maar dat was eigenlijk nog best warm, want tot op de laatste 5 minuten was het ineens lekker weer met iets dat op een zonnetje leek. Ik moet dus voor zondag rekening houden met de temperatuur en me niet te warm kleden. Inmiddels weet ik een stuk meer over thermoregulatie tijdens het lopen en daar zal ik binnenkort eens iets overschrijven.

Ik ben inmiddels bekaf door de pup. Ik heb geen idee of ik de Bruggenloop wel normaal uit kan lopen, maar dat zal ik zondag dan wel zien. De voorbereiding is echter wel erg slecht voor deze laatste loop van 2011. Pup vindt het hier echter erg leuk en zorgt wel dat ze lekker aan een slaapje komt. Spelen, eten en slapen worden lekker afgewisseld. Jammer dat de drie R-ren (rust, reinheid en regelmaat) voor mij niet zo erg duidelijk zijn deze dagen.

Gegevens

* totaal 11,5 km
* temp 4 oC

december 22 km – 2011 totaal 1.891 km