11.02.2014 – seahouses countryroads – 7 km

**11.02.2014 – seahouses countryroads – 7 km**

Vandaag een korter rondje na de 51,5 km van eergisteren. Alles voelt prima, ik heb niet eens spierpijn deze keer. Ik had geen idee wat ik wilde gaan lopen vandaag en dus koos ik voor het rondje rond het huis over de 7 heuvelen route. Grapje maar die weg loopt enorm op en neer. Het laatste stuk loopt dan weer naar beneden en daar kan je dus even vaart maken. Tot mijn verrassing liep ik toch 5 seconden sneller dan vorige week. Is natuurlijk niks, maar na de route van zondag valt me dat niet tegen.

Op naar de volgende run dan maar weer. Woef vond het geweldig maar was roetzwart van de trip over de weg met alle plassen en (uitgereden) modder.

Gegevens:

* afstand: 7 km
* temp 4

februari 104 km – 2014 totaal 334 km