06.02.2014 – seahouses countryroads – 7 km

**06.02.2014 – seahouses countryroads – 7 km**

Vandaag een kort rondje op normaal terrein. Dat was wel even nodig na de run richting St Cuthberts Cave van eergisteren en met het oog op de lange duurloop van zondag. Ik was benieuwd of alles goed zou aanvoelen qua lijf en leden want die run van eergisteren is toch wel even andere koek. Ik koos dus het rondje rond het huis hier, zoals ik zondag ook na de MM deed. Ik vond het toen knap lastig met die klimmetjes. Het is dan weliswaar asfalt maar niet de makkelijkste weg. Maar het is wel leuk en een uitdaging is het zeker.

Hoewel ik niet super veel zin had vanmorgen, ben ik toch maar op pad gegaan voor dit rondje. Ik wist al zeker at er overal weer van die floods zouden zijn op de weg maar deze keer zou ik me daar zeker niet door laten weerhouden. Wel schreef iemand laatst op een UK forum dat hij bang was voor de potholes in de plassen en daar had ik nou nooit aan gedacht. Maar dat is zeker zo met die rare wegen hier en zeker op het stuk rond het huis. Ik ben dus weliswaar overal doorheen gerend zodat het water tot mijn oren omhoog spatte, maar heb wel heel goed opgelet want je ziet niks met die plassen die donker zijn en zo diep als de schoenen hoog zijn. Maar alles ging goed, ook al kost dat vast ook wat tijd (en ritme).

Op naar de volgende run dan maar.

Gegevens:

* afstand: 7 km
* temp 8 graden

februari 37 km – 2014 totaal 267 km

Een gedachte over “06.02.2014 – seahouses countryroads – 7 km

  1. Wendy

    Spannend van die donkere plassen. Als er al een golfje water over mijn schoenen schuift ben ik al in paniek. Niet echt een ruig terrein typetje dus. Fijne dag nog Max.

Reacties plaatsen niet mogelijk.