25.11.2013 – hitland – 9 km

**25.11.2013 – hitland – 9 km**

Vandaag even geen zin om weer het rondje rond de plas te doen. Het wordt een beetje saai zo en het is bovendien ruim 25 minuten rijden. Daar had ik geen tijd voor, dus maar snel naar Hitland gereden voor mijn rondje. Deze keer had woef haar rugzak om.

klik voor groot

Het was immers droog en ik zou niet erg ver gaan lopen deze keer, dus maar weer eens proberen. Natuurlijk nog zonder inhoud, maar dat komt volgende week wel weer.

klik voor groot

Ik geloof niet dat ze het vervelend vond. Ze rende vrolijk heen en weer en had meteen een tak te pakken en deed een spelletje. Het leek ook allemaal prima te zitten op haar rug. Baasje met rugzak, woeffie met rugzak. Zo gingen we op pad en helaas baarde ze wel wat opzien. ‘Raar zeg’ hoorde ik ook nog in het voorbij gaan. Ja ontzettend raar inderdaad! Dat mensen dat vreemd vinden. Woef met rugzak is toch iets anders dan rugzak met woef zou je denken.

klik voor groot

Maar goed, lekker lopen dan maar. Vandaag koos ik voor een RWR rondje op 2.30/25 en ik was op de seconde af net zo snel als op mijn constante draafrondjes van de afgelopen weken. Dat is toch wel merkwaardig, zou je zeggen. Maar ik vond het veel lekkerder lopen eerlijk gezegd. Woensdag heb ik een lange duurloop, vrijdag weer tempotraining maar ik ga het maandag rondje dan maar lekker RWR doen, want ik vind dat wel prettig lopen. Bovendien ga ik voor de ultra natuurlijk veel meer RWR lopen op de hele lange duurlopen. Maar ik vond het weer bizar om te ontdekken dat ik dus op de seconde af hetzelfde tempo had gemiddeld (!).

De ronde was snel voorbij. Omdat het zonnetje zo mooi op de donkere lucht scheen maakte ik aan het einde nog een kiekje van het weiland.

klik voor groot

Op naar de volgende run dan maar weer.

Gegevens:

* afstand: 9 km
* temp 9

november 167 km – 2013 totaal 1.810 km