26.11.2010 – hitland

26.11.2010 – hitland

Vandaag een heerlijk rondje gerend. Eergisteren en de dag daarvoor intervallen op de loopband maar vandaag weer lekker naar buiten. Het was prachtig mooi weer, koud maar vrij helder en zonder wind. Dus goed aangekleed en dat is nog best lastig. Als je eenmaal rent, is het al snel te warm. Bij de start vertrokken met hoofdband, handschoenen, themohemd en lange mouwen shirt, thermobroek en tight. Al snel heb ik de hoofdband en handschoenen in mijn zak gestopt want het werd veel te warm. De lange mouwen vind ik ook twijfelachtig maar aan de andere kant is het toch wel koud momenteel. Ik heb niet hard gerend maar ik zag dat mijn snelheid prima was, zeker voor de afstand dus ik ben dik tevreden. Het was lekker, ik voelde me helemaal opgeladen toen ik bij de auto kwam. Daarna lekker even onder de douche en mijn haar gewassen en….. een nieuwe auto opgehaald. Voortaan zal er dus geen groene auto meer op de foto’s staan maar een zilverkleurige. Overmorgen weer een lekker rondje hoop ik. Beetje afwachten wat het weer gaat doen want er wordt (weer) sneeuw verwacht. Moet het nog zien maar ik zag dat er al sneeuw ligt in de UK waar we heen willen dus dat is geen goed nieuws. Afwachten maar wat er gaat gebeuren de komende weken. Vandaag in ieder geval weer super genoten van het rondje.

Gegevens:

* totale afstand 9,66 km
* temp 1 C
* gem BPM 133

rondje in google earth openen

november 125 km – 2010 totaal 1.437 km