review: Teasi outdoor navigatie

**review: Teasi outdoor navigatie**

In juli 2013 kocht ik eerst de Teasi One om er vervolgens achter te komen dat er geen kaart voor de UK was. Inmiddels is dat veranderd, want met ingang van augustus 2013 is een nieuwe versie gekomen van de software die het mogelijk maakt om ook voor de UK de OSM kaart te laden. Er bleek ook in augustus een nieuwe Pro versie op de markt te komen. Ik besloot dus tot de Pro versie. Ik zal onderstaand ook de verschillen aangeven tussen de One en de Pro.

Wat zocht ik?

Een simpele navigatie die niet al te duur zou zijn waar ik op een kaart zou kunnen kijken waar ik ben en ik ook routes van te voren kan opladen om na te lopen. Ik heb onderweg altijd de Garmin 910 bij me met een route, maar die geeft alleen een lijntje, en heeft geen volwaardige kaart. Het is me al iets te vaak gebeurd dat ik in de rimboe in Schotland of op de Cheviots verwilderd om me heen stond te kijken waar ik heen moest, omdat het lijntje op de 910 alleen niet genoeg bleek te zijn, en ik ook met de ingestelde waypoints niet verder kwam.

Lees verder op de review website!