28.08.2013 – hitland – 9,5 km

**28.08.2013 – hitland – 9,5 km**

Vanmorgen eerst een loop training gehad onder het toeziend oog van een fysio/trainer/pose instructeur. Daar zal ik morgen iets over schrijven. Ik deed dit al eens in 2011 maar ik wilde wel weer eens weten of die rare knik die ik ineens had gezien nu weg was uit mijn houding (bij de heupen). Dat was gelukkig zo, dus konden we ons concentreren op andere weetjes en dingen die waren weggezakt qua voeten werk. Dat probeer ik dus weer wat te integreren maar ik ben blij dat die rare knik weg is.

Ondanks de lange dag vandaag vol met afspraken, veel staan en dingen die ik eigenlijk niet kan, toch lekker even gelopen vanavond. De hond moet immers toch wandelen dus heeft zij me even lekker uitgelaten. Ze vindt het echt heerlijk om te lopen en geniet er ook van. Die blik als ze opkijkt is eindeloos. Tongetje uit haar bek en dan reageert ze op alle piepjes van mijn horloge of de metronoom die ik even aanzet. Ze start dan vaak alvast met een versnelling ofzo. Handig! De temperatuur was prima, dus deze keer hoefde ik niet in de rem vanwege allerlei rode knipperlichten die mijn lijf soms nog wel eens afgeeft.

Ik heb afwisselend getraind, laps van 1500 mtr afgewisseld met 3 snellere 400-tjes en die gingen prima. Lekker soepel gelopen maar wel ruim onder de 2′ dus daar was ik wel tevreden mee eigenlijk.

Op naar de volgende training dan maar weer.

Gegevens:

* totaal 9,5 km
* temp 19

augustus 145 km – 2013 totaal 1.326 km