10.07.2013 – preuswald – 6,5 km

**10.07.2013 – preuswald – 6,5 km**

Vandaag het laatste rondje hier, want ik ga vandaag weer terug naar huis. Aangezien woef toch moet wandelen en lopen mij makkelijker afgaat dan wandelen, besluit ik een klein rondje te doen ondanks dat het al vrij warm is in de late ochtend. Ik ga geen rare dingen doen qua route en hoef dus alleen maar de klimmetjes te ‘nemen’. Langzamerhand snak ik wel weer naar een vlak stukje eigenlijk na 5 runs over deze heuvels. Ook gisteren weer 400 hoogtemeters op een relatief klein runnetje.

Als ik weer in het Belgische stuk kom van het bos, kijk ik toch even op de kaart, want het lijkt erop dat het Belgische stuk vlakker is. Dat is denk ik ook zo en zal ik voor een volgende keer eens nakijken op de kaart. Voor nu ga ik niet experimenteren en neem de bekende weg weer terug naar de startplaats.

Precies een goed rondje en ik snap ook wel waarom het middenstuk een beetje moeizamer ging als ik naar het hoogteprofiel kijk.

Nog een kort rondje deze week en dan komend weekend weer een lange run op het programma. We zullen zien.

Gegevens:

* totaal 6,5 km
* temp 22

juli 43 km – 2013 totaal 1.074 km

Een gedachte over “10.07.2013 – preuswald – 6,5 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.