25.06.2013 – hitland – 6,5 km

**25.06.2013 – hitland – 6,5 km**

Prima rondje op mijn nieuwe Pure Flows. Die kon ik gelukkig nog in de UK aanschaffen dus ik kan nog even vooruit op het oude model (want ik kon nog 2 paar vinden van dit oude model). Daar ben ik dus blij mee. Omdat ik zondag wat langer ga lopen, wil ik deze week even de nieuwe inlopen, zondag ook op deze lopen en dan kan ik daarna nog wel even vooruit op de oude totdat ze echt op zijn. Maar je merkt het toch wel dat je op nieuwe schoenen loopt.

Het was heerlijk weer, licht verkoelend briesje en een temp van 17 graden. Prima dus! Ik wist eigenlijk niet precies wat ik wilde doen, in ieder geval moest het kort zijn. Ik liep dus vandaag een RWR rondje waarbij ik wel even door zou lopen op het runsegment. Dat deed ik ook en dat ging prima met een keurige HF. Ik had echt maar een kort rondje in de planning en dat heb ik ook uitgevoerd. Donderdag dan weer een ander soort rondje. Woef was helemaal happy en ging soms lekker in galop. Je ziet aan haar of ze happy en fit is en dat is ze duidelijk, en dat maakte mij ook weer blij.

Op naar de volgende run dan maar.

Gegevens:

* totaal 6,5 km
* temp 17
* HR average 143 max 160

juni 143 km – 2013 totaal 1.005 km