15.05.2013 – hitland test rondjes

**15.05.2013 – hitland test rondjes**

Na de loopjes met pijn van zondag en maandag gisteren naar N. geweest. Die heeft iets gedaan en vanmorgen dan een testrondje. Na 2 km voelde ik het al. Wandelen gaat goed, verder voel ik ook niks. Geen verbetering dus en na 5,5 km was ik weer thuis. Ik snap er niets van.

In de middag was ik bij S. en ook die begrijpt niet precies wat er aan de hand is. Nieuwe oefening erbij maar verder….. Ik moest de oefeningen doen, en ook vlak voor het lopen en het nog eens proberen. Dus aan het einde van de middag weer een rondje. Precies hetzelfde. Na 2 km pijn. Ik kan op zich wel een beetje scharrelen maar het is pijnlijk en ik snap het niet.

De marathon lijkt even ver weg maar dat is niet belangrijk, ik wil kunnen lopen!!! Dat is de lust en mijn leven (nou ja, mijn leven eigenlijk) dus wat is er nou loos? Ik ga de komende dagen niet lopen, maandag een kort testrondje dan maar. Na 5,5 km was ik dus weer thuis.

Gegevens:

* totaal 11 km
* temp 15 graden

mei 106 km – 2013 totaal 810 km