09.04.2018 – hulshorst – 7 km

Gisteren hebben we een mooi rondje van 14 km gelopen en vandaag ga ik in de middag toch nog even met woefje een rondje lopen. Ik heb mijn fietsspullen voor morgen al bijna allemaal klaar. Ik ga 2 dagen op pad met woefje als het weer het toelaat. Morgenochtend nog even goed bekijken. Omdat woef toch uit moet, lopen we gewoon lekker een kort rondje door het bos. Dat kan altijd. Vandaag trek ik mijn Clifton weer eens aan. Die zijn een stuk lichter dan die Mafates en het loopt ook prima. Als het bos zo droog is, heb ik ook geen andere schoenen nodig. Deze zijn bijna versleten, de Bondi ook en ik twijfel waar ik ze mee ga vervangen. Eerst maar eens kijken welke het lekkerste loopt. Dit rondje ging in ieder geval prima en woef is ook vrolijk en blij gelukkig.

klik voor groot

gegevens:

* 7 km
* 15 graden

april 79 km – 2018 totaal 673 km