08.04.2018 – hulshorst – 14 km

Gisteren heb ik niet gelopen. We hebben allerlei klusjes rond het huis en in de tuin gedaan en dat was prima en nodig ook. Bovendien liep ik eergisteren weer 16 km dus dat was ook goed. Vandaag gaan we voor het eerste rondje meteen op pad. Ik slinger even door het bos aan de overkant en ga daarna naar het Willemsbos. Dat is erg mooi en ik laat woef daar ook op een groot gedeelte loslopen inmiddels. Gelukkig kregen we nog geen bon want het mag daar officieel niet. Woef hobbelt heerlijk voor me uit en krijgt na 6 km een slokje water. Dat wil ze wel. Daarna hobbel ik weer langs de heide waar we vorige week ook liepen. Dat is echt mooi en met dit mooie weer al helemaal.

klik voor groot

Het lopen gaat eigenlijk wel aardig. Overigens ga ik komende week fietsen en ik ben benieuwd hoe dat weer gaat en of ik moe ben daarna. We zullen zien. Voorlopig is het echt even van het mooie weer genieten zo vroeg in het jaar. Gelukkig ben ik vroeg vertrokken vandaag zodat het nog niet zo warm is voor woef. Water wil ze op 10 km ook wel weer dus ik sjouw niet voor niets met de rugzak vandaag.

klik voor groot

Aan het einde van de route ga ik weer even bij de zandverstuiving kijken. Het blijft een mooi plekje daar. Na 14 km staan we weer voor de deur. Op naar de volgende ronde!

klik voor groot

gegevens:

* 14 km
* 15 graden

april 73 km – 2018 totaal 666 km