05.12.2017 – hitland – 13 km

Vandaag ben ik weer in Capelle. Opruimen en inpakken. Het valt niet mee maar ik doe mijn best en krijg hulp van M. die me af en toe komt helpen en me vooral ook aan de gang houdt. Ondertussen kijk ik af en toe in mijn boek voor het examen. Dat schiet nu inmiddels ook al op natuurlijk. Ik ga in de ochtend weer een stukje lopen met woef en tijdens de warming up kom ik iemand tegen die ik lang niet gezien heb. Ze weet nog niets van de verhuizing en ik laat haar het huis zien waarop ze plompverloren vraagt wat nu moet kosten. Ik moet er wel om lachen. Zelf zou ik dat dus echt niet durven eerlijk gezegd.

Na ons praatje loop ik gauw verder en loop het bekende rondje met woefje. Omdat het overal zo nat en vies is, loop ik over de dijk terug naar huis en loop niet meer het natuurgebied in. Na ruim 13 km staan we weer voor de deur. Nu gauw inpakken!

klik voor groot

gegevens:

* 13 km
* 8 graden

december 22 km – 2017 totaal 2.583 km