19.10.2017 – hitland – 7 km

Inmiddels zijn we weer wat verder met mijn huis want na wat onderhandelingen zijn we het eens over een prijs. Maar nu nog een getekend contract en financiering. Ik ben dus pas blij als het allemaal echt klaar is. Eerst nu tekenen, dan de 3 dagen bedenktijd en daarna nog het voorbehoud financiering. Jammer genoeg lijkt het te zijn misgelopen qua biedingen met de mensen uit de buurt die al jarenlang mijn huis hadden willen hebben.

Ik ga vandaag maar even een snel rondje lopen omdat ik nog wat dingen wil afronden. Langzaam word ik er wel een beetje gespannen van geloof ik want ik ben ook bekaf. Maar alles sal reg kom uiteindelijk.

Woef en ik hobbelen ons korte rondje over het natuurgebied en na 7 km staan we weer voor de deur. Vandaag niet zo lang omdat we morgen weer op pad gaan als het goed is. Nog even een plasje op het parkje dichtbij en daarna weer verder met mijn to-do lijstje. Morgen gaan we naar het nieuwe huis en daar hoop ik samen met S. nog een rondje te kunnen doen.

klik voor groot

gegevens:

* 7 km
* 13 graden

oktober 123 km – 2017 totaal 2.323 km