18.10.2017 – hitland – 13 km

Gisteren heb ik niet meer gelopen. Het is nog best druk met het regelen van allerlei dingen en het kwam er uiteindelijk niet meer van om op pad te gaan. Eergisteren hebben we op de veiling inderdaad de tuinspullen gekocht die we graag wilden hebben. Nu dus nog even regelen hoe ik die ga ophalen volgende week en waar ik die neer kan zetten.

Inmiddels liggen er twee biedingen op mijn eigen huis. Met een daarvan gaan we verder dus ik ben benieuwd! Vandaag vertrek ik lekker weer voor mijn eerste rondje met woefje direct van huis. Eigenlijk best handig om zo te vertrekken eigenlijk. Rustig hobbelen we naar het natuurgebied als warming up. Ik doe vandaag weer een RWR rondje en dat loopt prettig. Ik ga weer richting de koetjes en vandaag kom ik weer de Rottweiler pup tegen die ik een tijdje geleden ook zag. Toen speelde woef ook zo lief met het puppy. Maar puppy is niet meer zo klein en licht maar het gaat nog goed gelukkig. Het wordt wel een drama met die hond denk ik. De baasje weet kennelijk niets van honden en roept voortdurend dingen naar de hond die natuurlijk inmiddels gewoon nergens meer op reageert.

klik voor grootAls ze verder wil lopen, moet ze Bella (de pup) ook vangen en meesleuren. Ik snap dat dus niet. Hoe kan je nou zo’n hond nemen en dan niets weten van training? Het is echt een lieverdje maar dat gaat natuurlijk nooit goed op deze manier. Gek idee dat ik dat niet meer zal meemaken want tegen de tijd dat Bella groter is en lastiger, ben ik al verhuisd. Toch voel dat gek trouwens.

Na het speelkwartiertje ga ik toch maar weer eens verder. Omdat het lekker loopt en ik natuurlijk ben uitgerust tijdens het spelkwartiertje, maak ik weer de extra lus linksaf en via de dijk. Volgens mij is woef ook totaal niet moe dus dat kan wel vandaag.

Na ruim 13 km staan we weer voor de deur. Ik ben blij dat er eindelijk weer wat gelopen wordt!

gegevens:

* 13 km
* 13 graden

oktober 116 km – 2017 totaal 2.316 km