18.09.2017 – hitland – 14 km

Gisteren zijn we thuisgekomen uit de Uk en heb ik niet meer gelopen. Ik heb opgeruimd en voordat ik er erg in had, was de dag alweer voorbij. Vandaag ga ik meteen voor het eerste rondje met woefje op pad. Het is nog steeds slecht weer en het heeft de afgelopen twee weken hier alleen maar geregend en gewaaid als ik het goed begrijp. Overal liggen ook afgerukte takken en overal ligt al blad en Hitland is verder ontzettend nat en modderig. Ik heb nog wel mijn korte broek aan maar draag weer een petje vanwege de regen die vast naar beneden komt straks gezien de donkere lucht.

Ik start met een hele lange warming up. Vlak na de start zie ik een ijsvogeltje over het water scheren. In de UK deed ik altijd maar een korte warming up maar ik ben stijf en sloom merk ik. Maar op de dijk start ik dan toch eindelijk mijn runnetje en uiteindelijk gaat dat best goed. Ik loop niet het offroad stukje vanwege de modder maar ga gewoon over de weg terug het gebied in. Ik loop eerst 3 km continu en ga daarna over op 3 km interval sneller tempo. Dat loopt best aardig en is leuk om weer eens te doen. Na het intervallen loop ik weer 3 km op RWR en ik loop daarbij ook richting de koetjes. De kalfjes zijn erg gegroeid zie ik.

Als ik terug loop, moet ik nog een lusje maken voor een beetje afstand en na 14 km staan we weer bij de auto. Op naar de volgende ronde maar weer.

gegevens:

* 14 km
* 12 graden

september 106 km – 2017 totaal 2.131 km