11.06.2017 – john muir link – 13 km

Het is alweer een paar dagen geleden dat ik heb gelopen. Op 7 en 8 juni hebben we gefietst en de dag daarna leek het me wel handig om het lijf even rust te geven van alle inspanningen op de heuvels hier. Ik heb eigenlijk geen idee waarom ik dan de 10e ook niet heb gelopen maar vandaag gaan we dan toch echt op pad voor een rondje. Woefje gaat mee en S. ook op zijn fietsje. We kiezen voor de John Muir link naar het power station. Dat is redelijk vlak en lijkt goed vanwege de niet werkende voor rem van S. De afstand kunnen we een beetje varieren.

We vertrekken vanaf de parkeerplaats bij het light house en vanaf daar gaan we richting het power station. We hebben hier heel wat keren gewandeld met woefje de laatste weken maar nu is ze niet meer loops en hoeven we dus niet meer op te letten gelukkig.

klik voor groot


Na het light house lopen we door. Over het graspad naar de limekilns even verderop en daarna over een stukje weiland naar het power station. Daar kunnen we over een verhard pad langs het water lopen. Aan het einde keren we weer om. Ik liep al eens verder maar dat doen we vandaag niet. S. vertrekt vandaag weer naar Nederland en we willen nog wat doen en ook nog wat eten.

klik voor groot



De terugweg is iets korter omdat we net een ander lusje lopen. Het gaat eigenlijk heel snel op deze route omdat je steeds naar een ander punt lijkt te lopen. Het light house, het strandje, de limekilns, het power station, het pad en dan weer terug. Na ruim 13 km staan we weer bij de auto en alles liep gemakkelijk en woefje vond het deze keer ook echt allemaal leuk en liep lekker mee. Wat dat dan is op een run waar ze niet mee wil, weet ik nog steeds niet. Heeft ze dan pijn? Is ze niet lekker? Zoals vandaag is alles duidelijk weer helemaal in orde gelukkig. Afwachten maar hoe mijn oude besje het doet. Eerst een rustdagje voor haar en overmorgen maar weer eens kijken.

klik voor groot



gegevens:

* 13 km
* 17 graden

juni 53 km – 2017 totaal 1.461 km