22.04.2017 – hitland – 12 km

Gisteren heb ik niet gelopen maar hebben we wel gefietst. Ik heb eigenlijk geen idee waarom ik niet meer gelopen heb want zo wordt het niets natuurlijk. Maar goed het fietsen was ook wel prettig en verder ben ik goed opgeschoten met de studie en dat moet ook gebeuren. Vandaag mag wafje dus gelukkig ook weer mee en dat is wel gezellig natuurlijk. Ik denk dat we vandaag wel iets langer op pad kunnen. Warm is het tenslotte niet en alles lijkt goed te gaan met haar blessure.

klik voor groot

Ik kies vandaag voor een afwisselende training die ik nog niet eerder deed. Alles voelt prima en ik ben verrast dat het allemaal zo makkelijk gaat eigenlijk. Woef doet het ook goed en krijg op 5 en 10 kilometer wat water. Dat wil ze wel en heeft ze blijkbaar ook echt nodig zo tussendoor.

Ik heb fijn gelopen en woef deed het ook prima gelukkig. Morgen gaan we een stukje fietsen en ik moet maar even zien of ik dan nog zin heb om te gaan lopen. Meestal niet als we eerst gaan lopen maar andersom meestal wel.

gegevens:

* 12 km
* 10 graden

april 217 km – 2017 totaal 1.130 km