17.02.2017 – garderen – 16 km

Gisteren heb ik niet gelopen maar vandaag gaan we naar Garderen voor een rondje. Daarna willen we naar een grondstuk gaan kijken en zo slaan we dus twee vliegen in een klap. Vandaag is het vreemd weer. Het is totaal niet koud maar als we richting Garderen rijden, regent het soms aardig door. Als we parkeren en uitstappen miezert het alleen nog een beetje. Vol goede moed gaan we op pad voor ons rondje. Wafje vindt het weer allemaal leuk en hobbelt voor ons uit en gaat soms toch stiekem even zelf op onderzoek uit wat ze anders eigenlijk nooit doet. Ik vind het prima en ben blij dat ze zo fit en blij is. Ik vind het lastig om te bepalen welke kleren ik nu aanmoet. Ik ben wat te warm gekleed maar kies er toch voor om het fiets giletje aan te houden ook al ziet het er niet uit met mijn shirtje er onderuit….

klik voor groot

Het lopen gaat verder prima. Ik ben wat snotterig maar juist het buiten zijn is wel erg prettig. Mijn kuit voel ik gelukkig al een tijdje totaal niet meer dus dat is helemaal voorbij. Ik heb er ook niet echt last van gehad, alleen tweemaal met een draai in mijn rug voelde ik het een tijdje terug. Jammer genoeg toen ook in Limburg maar achteraf kwam dat qua tijd ook wel prima uit.

We lopen weer ons bekende rondje naar de schaapskooi en ploeteren daar een stukje over het zachte zand. Vorige week met de sneeuw was het makkelijker met de fiets! Nauwelijks te geloven dat er vorig weekend nog zoveel sneeuw lag.

klik voor groot

We hobbelen weer terug via het bos en lopen nog een lusje als we vlakbij de auto zijn. Na ruim 16 km is het ook wel genoeg en we willen nog even naar het stukje grond gaan kijken voordat het donker is. Als we bij de auto zijn, kleed me ik me snel even om tussen de openstaande deuren. In het dorp nemen we snel nog even – heel fout – een kroketje en daarna gaan we op weg.

Op naar de volgende run!

gegevens:

* 16 km
* 7 graden

februari 171 km – 2017 totaal 508 km