15.02.2017 – hitland – 14 km

Vandaag weer op pad voor een rondje met woef. Het is stralend weer en ik maak dus een domme fout qua kleding. Ik dacht echt dat ik veel minder aan getrokken had dan normaal maar wat ik aan had was nog teveel. Gelukkig kon ik mijn aeroloft in zijn zakje proppen en om mijn hand doen tijdens het lopen. Op die manier had ik dus alleen mijn shirtje nog aan en dat was ook echt genoeg. Ik smolt bijna. Niks meer gewend, dat is duidelijk. Maar het verschil is ook wel erg groot met de koudere dagen. Ineens is het 12 graden en dan nog een volle zon erbij! Ook wafje hijgde ervan en was aanvankelijk vrij sloom.

klik voor groot

Het lopen ging verder prima. Door de onverwachte warmte was mijn hartslag wel iets hoger dan normaal. Zo schoof ik langzaam toch even over de 130 heen.

klik voor groot

Aan het einde van de run had woef duidelijk ontzettende dorst aangezien ze uit een plas dronk. Toen ik bij de auto was, heb ik haar dus meteen water gegeven. Nog een paar weken en dan ben ik weer de klos met water en een bakje voor woef onderweg!

klik voor groot

gegevens:

* 14 km
* 12 graden

februari 155 km – 2017 totaal 492 km