18.12.2011 – north connel – 14 km

18.12.2011 – north connel – 14 km

Vandaag mijn eerste rondje hier in Schotland gelopen. Helaas werkt het internet voor geen meter. Ik krijg dus mijn loopje niet geladen naar de site maar daar vind ik vast nog wel wat op. Het was vandaag mooi weer. Het begon helder, zonnetje op de besneeuwde bergtoppen en geen wind. Er ligt wel ijs langs de weg en dat loopt wel wat eng. Goed oppassen dus. Ik heb liever sneeuw zoals vorig jaar. Voordat ik ging lopen heb ik eerst met de K5 geoefend. Dat ging al iets beter dan de eerste keer. Vanaf nu dus iedere dag eventjes proberen. Het is hier zo geweldig mooi en schoon, dat merk je meteen. Garmin vindt het hier niks want mijn loopje gaat door het water en start ergens anders. Ook was mijn maximum weer eens 34 km. Ik kan zo naar de Olympische spelen. Raar ding. Mijn cadans lag deze loop een stuk hoger dan vorig jaar toen ik bijna hetzelfde rondje liep. Mijn snelheid lijkt echter lager, voor zover ik dat kan zien tenminste.merkwaardig. Terugweg was wel sneller dan heenweg en dat is opvallend aangezien het dan omhoog loopt op sommige stukken. Aan het einde van de route begon het te sneeuwen maar dat is allemaal alweer weg.

Op naar de volgende run. Ik zal eens kijken of ik wel een fotootje kan plaatsen.

Klik voor groot en gallerygegevens

* totaal 14 km
* temp 0 graden

rondje in google earth openen

december 75 km – 2011 totaal 1.942 km