12.12.2016 – hitland – 13 km

Gisteren heb ik de Bruggenloop gelopen en dat ging eigenlijk wel goed. Vanmorgen ga ik dus weer lekker op pad met woefje. Het is prachtig weer met mooie mistflarden en een opkomende zon. Ik maak er twee foto’s van. Ik geniet met volle teugen van mijn run. Heerlijk lopen, gewoon rustig lopen en een beetje om me heen kijken. Ik neem het offroad pad naar de ooievaars en dat is leuk voor wafje. Ze is vrolijk en rent blij heen en weer. Wat is ze fit! Omdat het pad wel leuk is, neem ik het nog een keer. In het water zwemmen kuifeendjes en er zitten enkele slobeenden aan de kant. Ook veel smientjes met hun eigen geluiden.

klik voor groot

Op de terugweg kom ik iemand tegen met een beagle. Ik heb net afgeklokt voor de cool down en ik raak even aan de praat. De hondjes ook want die rennen als een idioot heen en weer. Waf maakt zich kleiner en blaft vrolijk om de Beagle uit te dagen. Samen rennen ze zo hard dat ze bijna het water in tuimelen tijdens hun spel. Na een kwartier denk ik dat het wel genoeg is. Haar tongetje hangt op de grond en ze zal best moe zijn van deze run en het spelen met de Beagle.

klik voor groot

Na ruim 13 km staan we weer bij de auto. Op naar de volgende run.

gegevens:

* 13 km
* 9 graden

december 125 km – 2016 totaal 3.843 km