Berenloop Terschelling – halve marathon

**Berenloop Terschelling – halve marathon**

Nou dat is ook wat! Net zoals met mijn eerste run aller tijde, de 10 km van Rotterdam op 10 april 2011, kom ik nu op een bijzondere manier aan een startbewijs met boottickets voor de Berenloop. Via een forum waar ik alleen maar iemand succes wilde wensen kom ik nu zelf aan een ticket en overtocht. De Berenloop is een marathon op Terschelling, waar ik dan morgen de halve zal gaan doen. Eigenlijk meer iets voor volgend jaar, maar wel erg leuk zeker gezien het lekkere weer. Wel grappig, want mijn volgende halve marathon was pas gepland eind mei in Edinburgh natuurlijk! Zo zie je maar, ineens kan er iets tussen komen.

Ben erg benieuwd. Qua training zit het wel goed, met de kilometers van vorige week in het sauerland. Qua voeding en vochtintake is het minder, maar daar kan ik vandaag nog wel wat aan doen. Lekker genieten en vooral niet lopen voor een bijzondere tijd. De route ken ik voor een groot gedeelte, en dat is op zich ook leuk. Ztje gaat mee en S. gaat ook mee, dus het wordt vast een gezellige (maar vermoeiende) dag.

Wordt vervolgd!

update alles is nu geregeld tot aan de parkeerplaats voor de auto aan toe. Heb net een rondje gefietst om even los te komen, dat leek me lekkerder dan lopen nu. Op naar de run!