21.10.2016 – hitland – 23 km

Vandaag ga ik op pad voor een lange run. Ik zal in mijn eentje starten en S. zal later aanhaken met woefje en de doggyride. Als ik van start ga, is het enorm mistig. Ik zie eigenlijk weinig en besluit niet over de dijk te gaan vanwege de auto’s die natuurlijk ook slecht zicht zullen hebben.

klik voor groot

Ik ga Hitland in en loop mijn bekende rondje. Ik loop op lage hartslag dus snel gaat het allemaal niet. Ik ben benieuwd wanneer de mist gaat optrekken want dit is niet echt veel zicht zo. Ik hobbel wat heen en weer, loop toch een stukje over de dijk en krijg er langzamerhand wel genoeg van. Ondertussen heb ik nog lopen telefoneren met mijn zus. Iets nieuws want dat doe ik dus nooit onderweg maar ze belde en ik nam op. Lopen en telefoneren gaat dus ook tot mijn verrassing. Mijn hartslag was maar ietsje hoger tijdens het bellen.

Als ik vanaf de dijk weer Hitland inloop, SMS ik naar S. die net wegrijdt bij mijn huis. Ik vertel hem waar ik heen ga en waar we elkaar zullen ontmoeten. Dat klopt precies en ik zie hem al aankomen in zijn opvallende oranje jackje. Daarna lopen we nog een klein stukje. Even naar de kalfjes nog en daarna terug richting huis alweer. Het is zo wel lang genoeg en ik ga ruim over de 20 km als ik weer helemaal naar huis moet lopen.

klik voor groot

Inmiddels staat er 22 km op de teller. Het weer is gelukkig opgeknapt inmiddels. Misschien kunnen we vanmiddag nog even met de racefiets op pad voor een kort rondje om te kijken hoe dat inmiddels gaat bij S. Vorige week reden we al tweemaal een kort rondje en dat ging al steeds beter. Misschien kunnen we ook de auto ophalen bij de garage maar een kort rondje op de fiets moet wel kunnen.

Na ruim 23 km staan we weer voor de deur. Genoeg voor vandaag!

gegevens:

* 23 km
* 13 graden
* 1000/200
* max HS 125

oktober 217 km – 2016 totaal 3.321 km