28.07.2011 – spanje

Vandaag het eerste rondje in Spanje gelopen. Ik moest 2 uur volmaken omdat de auto naar de garage moest. Maar dat bleek veel te warm en te droog helaas. Spanje in juli is niet echt geschikt om te gaan hardlopen. Maar goed, ik was er nu toch dus moest ik er maar het beste van maken. Ik heb dus hardlopen met wandelen afgewisseld omdat ik ook niet ergens even kon gaan zitten. Boven me vlogen bijeneters en dat was genieten. Er waren in dat gebied veel vogels te zien, maar dat is natuurlijk altijd zo als je geen camera bij je hebt. Ik heb van de route alleen wat foto’s gemaakt met mijn telefoon om een idee te krijgen van de omgeving daar.

Zeker voor herhaling vatbaar, in het najaar of het voorjaar!

klik voor grootGegevens:

* totale afstand 11 km
* temp 24 C
* HR max 169 bpm

rondje in google earth openen

juli 136 km – 2011 totaal 1.232 km
trailschoes 435 km
kayano 17 211 km
kayano 15 514 km
ds trainer 187 km
ds racers 25 km
salvation 78 km