19.07.2011 – garderen dag 2

19.07.2011 – garderen dag 2

Vandaag alle onderdelen van de triathlon gedaan maar in een andere volgorde.

Eerst begonnen met:

fietsen – 75 km

Fijne route, voor het eerst via de fietsknooppunten. Dat rijdt toch wel erg gemakkelijk. Eerst richting het wildpark om hertjes te zoeken. Dat was alweer lang geleden. Tot mijn grote vreugde edelherten gezien maar ook boomklevertjes, groene specht, grote bonte specht, en allerlei meesjes en ander ‘gewoon spul’. Daarna weer op weg en halverwege lekker van een ijsje genoten op een terras in Garderen. Had een soort achtje gemaakt, omdat ik niet zeker was van het weer (en van mijn conditie).

klik voor groot

Voor het eerst ook de 40 km/uur op de teller gezien. Dat is toch wel erg snel. Verder rustig aan gedaan en vooral genoten van de omgeving. Ik moet ook soms even afstappen om te kijken op de routekaart of ineens afbuigen dus dat scheelt ook voor het gemiddelde. Maar het is geen wedstrijd natuurlijk. Was door de modder soms erg blij met mijn bredere bandjes!

Gegevens:

* totale afstand 75 km
* temp 20 C
* HR max 142
* gem 23 km/uur

rondje in google earth openen

Daarna ben ik gaan lopen:

lopen 8 km

Niet al te ver, ik was benieuwd hoe dat zou lopen na het fietsen maar dat ging eigenlijk heel aardig. het bos was al iets droger dan gisteren, dus dat scheelde. Wilde een kort rondje dus – om verrassingen te vermijden – maar een deel van het rondje van gisteren gedaan.

Gegevens:

* totale afstand 8 km
* temp 21 C

rondje in google earth openen

**juli 101 km – 2011 totaal 1.197 km**
trailschoes 435 km
kayano 17 211 km
kayano 15 514 km
ds trainer 168 km
ds racers 9 km
salvation 78 km

Toen ik weer terug was na het lopen, ben ik nog even gaan zwemmen en zo kwam er een einde aan een sportief en actief dagje!