30.06.2011 – garderen dag 2

**30.06.2011 – garderen dag 2**

En vandaag dan weer het tweede en laatste rondje in Garderen, ongever dezelfde route als vorige week. Lekker de pijltjes volgen maar op een andere plaats starten was het plan. Z-tje had al snel weer wat gevonden om mee te sjouwen. Ze wil misschien ook een gewei, want zo zag het er een beetje uit.

De omgeving van het hotel is prachtig, je loopt zo de bossen in. Er ijn helaas maar 2 routes uitgezet, eentje van 6 en eentje van 4. Die laatste is overigens ruim 6 km dus arme wandelaars die denken een kort ommetje te gaan maken en dan niet 4 maar 6 km moeten wandelen. Voor mij geen probleem natuurlijk, maar ik ben wel benieuwd hoe lang de 6 km route dan is. Ik zag overigens op een kaartje dat beide routes echt mooi op elkaar aansluiten, dus dat is voor een volgende keer zeker iets om te doen, eerst de rode en dan de blauwe, want dat zal dus ook ergens rond de 12 a 13 km uitkomen dan.

klik voor groot

Het weer was super: niet te warm, weinig wind en droog. Vandaag weer eens op de kayano 15 gelopen en die lopen toch echt lekkerder dan de Salvation 2. Met de asics heb ik werkelijk nergens last van en ben ik ook sneller. Merkwaardig. Misschien moet ik mijn nieuwe (ongeopende) doos dan maar proberen te verkopen en op zoek gaan naar een reserve paar Kayano 15 die natuurlijk al lang niet meer op de planken staan in de winkels (inmiddels is die vervelende 17 er al waar ik niet meer op kan lopen).

De route kende ik al, maar ik kreeg het toch weer voor elkaar om ergens een pijltje te missen en uit te komen op een pad waar ik duidelijk niet eerder was geweest met die leuke stronk over de weg. Blij dat ik niet met de fiets was, want met een bunny hop kom je daar ook niet overheen denk ik. Paddestoelen overigens ook te over!

klik voor groot

Z-tje vond het allemal prachtig ondanks dat ik deze keer een beetje sneller heb gelopen (bewust). Ook al lagen overal boomstronken en wortels, ik wilde per se wat sneller lopen deze keer, want ik ben als de dood dat ik sloom word en niet meer mijn voeten kan optillen. Voor een klein rondje zoals vandaag is dat ook prima te doen. Jammer dus van het verkeerd lopen, want dat kostte me weer tijd.

Z-tje vond het allemaal best. Aan het einde moest ik zelfs weer een stukje teruglopen omdat ik het pijltje op het hekje had gemist. Ik was zo druk met erdoorheen rennen zonder pauze dat ik het totaal over het hoofd had gezien. Dom dom!

klik voor groot

Aan het einde weer lekker die reeks 100-tjes gedaan en toen zat het er weer op voor deze keer. Op naar de volgende runs.

Gegevens:

* totale afstand 8 km
* temp 19 C

rondje in google earth openen

**juni 153 km – 2011 totaal 1096 km**
trailschoes 420 km
kayano 17 211 km
kayano 15 490 km
ds trainer 113 km
salvation 78 km