29.06.2011 – garderen dag 1

**29.06.2011 – garderen dag 1**

Vandaag weer naar Garderen, net zoals vorige week. Vandaag een iets ander rondje gedaan en dit was minder makkelijk te vinden vreemd genoeg. Z-tje is inmiddes best dik en heeft al grote tepels. Ze moet nog 3 weken maar voorlopig vindt ze het allemaal best. Eergisteren natuurlijk niet meegeweest op het intervallen, want dat is een beetje te zwaar voor haar nu denk ik.

klik voor groot

klik voor groot

Deze keer heb ik er wel voor gekozen om halverwege even te stoppen om haar water te geven en eventjes op adem te laten komen. Geen idee of dat werkelijk nodig was, maar ze drinkt wel veel, dus een beetje water lijt nooit weg. Het opvouwbare bakje doet goede diensten en is erg handig. Natuurlijk was ik nu zelf weer de pineut met extra water op mijn middel (om ook haar te kunnen geven) maar een rugzak met een zwangere buik lijkt me niet zo lekker voor haar nu. Dat komt van de winter wel weer denk ik.

klik voor groot

klik voor groot

klik voor groot

Aan het einde raakte ik – zoals gebruikelijk – de route weer kwijt en ben ik op kompas teruggelopen naar het startpunt en dat was prima te volgen. Helaas moest ik een kilometer over een soort pad dat geen pad was. Aan het einde van de route nog even een reeksje 100-tjes gedaan, zoals in het boek van Klaas Lok geadviseerd wordt. Dat deed ik al eerder af en toe als ik muziek bij me had, want daar staat ook een handig interval dingetje op zodat ik niet op mijn klokje hoef te kijken. Z-tje dacht even dat ze echt moest gaan rennen maar haar gemiddelde was natuurlijk voldoende voor mijn sprintje en dribbelstukje. Na de run lekker op het terras van het zonnetje genoten.

Gegevens:

* totale afstand 13 km
* temp 20 C

rondje in google earth openen

**juni 145 km – 2011 totaal 1088 km**
trailschoes 420 km
kayano 17 211 km
kayano 15 482 km
ds trainer 113 km
salvation 78 km