23.06.2011 – garderen dag 2

**23.06.2011 – garderen dag 2**

Gisteren een rondje van ruim 13 km, vandaag rustig aan. Ik had al gezien dat er ook routes met bordjes stonden en ik dacht dat er eentje rond de 6 km was. Dus toen ik had gewandeld met Z-tje en wat van die bordjes met een rood pijltje had gezien, besloot ik die dan maar als kort rondje te volgen, op hoop van zegen dat het inderdaad een rondwandeling route zou zijn. Het bos direct achter het hotel zag er fraai uit, met speelsebomen en hoogteverschillen, dus dat leek een geschikte route voor een kort rondje na het ontbijt.

klik voor groot

Vanmorgen werd ik al om 6 uur gewekt door Z-tje die rammelde van de honger en me dat even wilde laten weten. Omdat we toch nog zouden gaan lopen, heb ik haar maar lekker vast gevoerd en daarna ging ze gelukkig nog even een uurtje slapen. Na een korte wandeling ben ik zelf gaan ontbijten en heb ik genoten van allerlei heerlijke broodsoorten. Lekker hoor als dat zo voor je klaarstaat! Daarna nog even twee uurtjes liggen tukken als een oude dame en rond 11 uur vertrokken voor de korte run in het bos pal achter het hotel.
Helaas regende het al snel toen ik net was vertrokken maar dat mocht de pret niet drukken. Het begin van de route was beter geschikt voor de mountainbike dan voor de benenwagen zo met al die hoogteverschilletjes en al die boomstronken, maar mooi was het wel. de route was verder prima aangegeven en dat lootp toch wel veel lekkerder dan op het kompas van de Garmin met een eigen route.

Wat er nou aan de start gebeurde met het GPS signaal weet ik niet, maar als ik naar mijn route kijk, dan lijkt het alsof ik ergens midden in het bos ben gestart. Nee dus, gewoon ook bij de rode stip. Techniek is niet feilloos dat moge duidelijk zijn. In ieder geval had ik er tijdens het lopen geen last van.

De route was precies de goede lengte. Het is mooi geweest voor deze week met de 36 km route voor het eerst op de fiets, zondag de 10 km ladiesrun in de benen en dan nu weer ruim 20 km totaal in Garderen. Normaal geen probleem, maar zaterdag wil ik nog even proberen wat te presteren op de 5 km voordat ik verderga met het schema voor de halve in september.

Nu dus even lekker rust….

klik voor groot

Gegevens:

* totale afstand 6,5 km
* temp 16 C

rondje in google earth openen

**juni 115 km – 2011 totaal 1058 km**
trailschoes 420 km
kayano 17 211 km
kayano 15 482 km
ds trainer 96 km
salvation 65 km

4 gedachten over “23.06.2011 – garderen dag 2

  1. max

    @ lauwe: hahaha ja he is geen ruigaard meer. Maar ze vindt het duidelijk heerlijk om van die bontjas verlost te zijn. Over 3 weken is het alweer heel anders, dat gaat zo snel! Alleen zie ik nu ineens haar vormende hangbuikje en tepeltjes. Straks loop ik dus ineens met een bloot tonnetje!

  2. lauwe40

    Ik zie nu ineens dat het lijkt of z-tje een dikke sigaar rookt!! Dat kan toch echt niet in haar positie, haha.

  3. max

    @ lauwe: hahaha ja, gisteren liep ze met ene enorme bos riet aan een wortel te sjouwen, waarop iemand zei ‘ben je al een nestje aan het bouwen’….. hahaha nou ja, zoiets. misschien was ze een vogel in een vorig leven!

Reacties plaatsen niet mogelijk.