13.04.2011 – beekbergen (het leesten)

13.04.2011 – beekbergen (het leesten)

Tsja over vandaag kan ik kort zijn want ik ben uiteindelijk dezelfde route gaan lopen als gisteren. Weer bij het Leesten gestart dus. Het is fijn om een bekende route te hebben en een plee voor het begin van de terugreis en een plekje waar je in het zonnetje iets kunt eten, is ook wel erg fijn.

Ik had wel een echte valse start. Ik vergat eerst de GPS route aan te zetten. Die startte ik dus te laat maar het signaal werd wel opgepikt en de route ook herkend. Daarna vond ik dat Ztje niet lekker liep met de rugzak, en ben ik dus teruggekeerd naar de auto om de rugzak weer af te doen.

klik voor groot

Toen bleek dat de timer niet liep of weet ik veel wat er gebeurde. Halverwege dacht de garmin ineens dat ik stilstond en liep er niets meer mee. Uiteindelijk na een harde reset alles alsnog weer aan de praat gekregen maar daarbij splitste ik wel de route per ongeluk in twee delen. Toen het nogmaals onderweg misging, bleek dat ik dat niet eerst had hoeven doen want dat met een harde reset alles alsnog doorloopt. Gelukkig wist ik de weg nou inmiddels wel, want met het resetten was ik natuurlijk ook de route en kompas kwijt. Jammer maar helaas. Uiteindelijk staat dus wel de hele route in de gegevens, dus ben ik niets kwijt.

klik voor groot

Aan het einde nog even gaan racen voor de lol en dat ging heel goed. Ver boven de 11 km per uur. Kwam vast door het tegenwindje dat het lekker koel maakte en me anders liet lopen. Lekker hoor.

In deze twee dagen dus 29 km gelopen en ik blijf zeggen dat ik voor de lange duurlopen een ander soort route moet hebben. Maar dat komt volgende week vast goed. Dat gaat dus wel even tijd kosten om iets leuks uit te zetten rond het strand van Renesse!

Gegevens:

* totale afstand 15,4 km
* temp 11 C
* gem BPM
* cadans 79

rondje in google earth openen

april 83 km – 2011 totaal 667 km
trailschoes 406
kayano 129 km

Een gedachte over “13.04.2011 – beekbergen (het leesten)

Reacties plaatsen niet mogelijk.