14.04.2016 – hitland – 13 km

**14.04.2016 – hitland – 13 km**

Vandaag ga ik op pad met woefje voor mijn rondje. Het is lekker weer en ik ben benieuwd hoe het gaat vandaag. Ik start de ronde en besluit 2 rondjes van 5 km te doen binnen MAF. Het eerste rondje gaat prima maar vrij traag. Ik loop op de Asics voor de grap om eens te kijken hoe die nou ook alweer lopen. Ze staan al een tijdje op marktplaats met maar 15 km op de teller en ik besluit ze weer eens te proberen. Tsja, ik vind er eigenlijk niks van. Leuk op een kort rondje maar geen echt fijne schoen voor mij denk ik. Mijn cadans is er ook laag mee. Wie weet wil iemand ze alsnog hebben want ze zijn als nieuw natuurlijk en het is op zich een fijne schoen alleen niet voor mij. Het tweede rondje gaat op zich ook goed maar ik heb het ontzettend warm. Mijn hartslag loopt ook erg op en tikt ook gewoon de 135 aan ook al is dat niet de bedoeling. Het tweede lapje is maar liefst 12 sec/km langzamer en dan ook nog eens met een hogere hartslag. Niet optimaal dus. Maar we lopen lekker samen en ik kijk ondertussen wat naar de vogeltjes.

Na 13 km staan we weer bij de auto. Op zich niet slecht maar geen echt fijne ronde.

gegevens:

* 13 km
* 17 graden – warm

april 190 km – 2016 totaal 1.348 km

Een gedachte over “14.04.2016 – hitland – 13 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.