21.03.2016 – seahouses countryroads – 13 km

**21.03.2016 – seahouses countryroads – 13 km**

Vandaag is het aardig weer. Het zonnetje schijnt een beetje en er staat geen wind. Ik ga dus op pad voor een ronde en ik kleed me om. Als ik klaar ben, komt wafje verheugd aandribbelen om mee te gaan. Dat ziet er goed uit maar vind ik dat wel OK voor haar…. Ik twijfel weer enorm… Met haar dan naar Beadnell? Ik laat me niet verleiden en ga in mijn eentje op pad. Daarna ga ik direct met haar naar de duinen waar we vanmorgen ook waren. Daar was ze ook vrolijk en blij dus die ene dag rust lijkt me prima. Ik twijfel verder als echte twijfelaar of ik hier over de weg zal lopen of naar Alnwick zal gaan voor een run. Eigenlijk ben ik best moe van zaterdag dus ik ga een lekker rustig rondje hier doen. Dat blijft mooi en ik weet ook precies hoe lang ik onderweg ben.

Omdat ik gisteren 1000-tjes liep (200), besluit ik vandaag 2.500-tjes te doen. Nou ja, dat plan komt gaandeweg want ik begin gewoon eerst met lopen en aangezien het wel goed voelt, loop ik door. Eerst naar 2.000 en daarna besluit ik dan maar tot 2.500 tjes (150). Bij de tweede lap loopt het zo lekker dat ik tot 3.000 doorloop. Dan ga ik wel 2.500-3.000-2.500-3.000 doen vandaag… Maar bij het derde rondje komt de zon ineens tevoorschijn en stijg ik zowat op van de hitte. Bij 1.000 meter klok ik af. Even mijn jackje uitdoen want dit voelt echt niet fijn…

Daarna kom ik weer goed op gang en loop weer de 2.500 en tot slot maak ik de ronde gewoon af zoals ik normaal ook doe.

Eigenlijk liep het helemaal niet op rolletjes. Ik kwam na dat gedoe met die zon geen moment meer echt lekker in mijn loopje. Dat zou je niet zeggen als je naar de getalletjes kijkt, want qua tempo en de gemiddelde HF van 128 (max 135) is het gewoon heel erg goed. Maar dat zegt dus ook niet alles.

In ieder geval ben ik bijna 5 minuten eerder weer bij wafje dan gisteren. Best veel als je dat zo bekijkt. Op naar de duinen nu!

gegevens:

* 13 km
* 11 graden

maart 299 km – 2016 totaal 1.076 km

Een gedachte over “21.03.2016 – seahouses countryroads – 13 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.