15.03.2016 – seahouses countryroads – 13 km

**15.03.2016 – seahouses countryroads – 13 km**

Vandaag ga ik in de ochtend weer alleen op stap. Het miezert heel licht en het is nevelig. Jammer wat ik had hele andere plannen voor vandaag maar dat komt dan een andere keer. Woef zou toch een rustdag hebben dus dat komt goed uit.

Ik ga vandaag weliswaar op tempo lopen, maar dan met RWR zodat ik geen hele hoge hartslag zal krijgen. Ik ben benieuwd waar me dat zal brengen vandaag. Ik heb aanvankelijk nog het plan om maar 1 rondje te lopen. Zo gezegd zo gedaan en ik loop gewoon zoals het lekker voelt. Wel goed op tempo, niet racen maar buiten MAF. Ik klok de ronde af op keurig tempo en ben heel verrast. Das aardig rap voor RWR en met een niet gekke hartslag van 136 gemiddeld en een max van 149. Dat max is natuurlijk ver buiten MAF maar het is dan ook een tempo ronde. Normaal loop ik een rustige temporonde langzamer maar met hogere hartslag.

Ik besluit nog een rondje te doen na vrijwel volledig herstel door wandelpauze en kies nu voor een andere ratio. Dat is rekenkundig dezelfde ratio als ronde 1 maar voelt anders. Ik vermoed dat ik op de rensegmentjes harder zal kunnen lopen maar dat de hartslag gemiddeld hoger zal zijn. Ik probeer wederom niet te ‘racen’ maar wel echt door te trekken. Dit rondje klok ik 10 sec/km sneller af. Ik vind dat wel bijzonder en het blijft leuk om te experimenteren.

Helaas blijft het verder vandaag de hele dag miezerig en donker. Ik maak er dus een rustig dagje van in het huisje en ga mijn haar wassen, lekker dvd kijken en mijn verslagen bijwerken. Op naar de volgende run.

gegevens:

* 13 km
* 10 graden

maart 205 km – 2016 totaal 982 km

Een gedachte over “15.03.2016 – seahouses countryroads – 13 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.