23.03.2011 – hoenderloo (varenna)

**23.03.2011 – hoenderloo (varenna)**

Ook dit rondje deed ik tijdens de vorige trip in oktober al maar het is een mooi rondje en begint bovendien pal tegenover het hotel. Het is werkelijk een kwestie van de weg oversteken en beginnen. De routes zijn ook gepijld, dus lekker lopen zonder de weg kwijt te raken.

klik voor grootklik voor groot panorama

Dit gebied is erg mooi zeker met het vroege zonnetje dat door de bomen schittert. Het is niet al te warm en heerlijk loopweer zo zonder wind. Onderweg kotst Z snel haar eten uit, dat ligt kennelijk te zwaar op haar maag. Wel interessant, want er zit al 2 uur tijd tussen haar ontbijt en de run maar dat is kennelijk te kort. Ze is vrolijk en blij, wil eigenlijk weer alles opeten maar ik beloof haar dat ze straks vers eten krijgt ook al snapt ze dat natuurlijk niet. Ze holt in ieder geval weer voor me uit. Gelukkig ligt mijn lekkere eitje en boterhammetje van vanmorgen bij mij niet zwaar op mijn maag. Soms heb je dat wel eens tijdens lopen dat je er toch last van hebt. Zou wel makkelijk zijn om dan huppekee alles eruit te gooien. Werkt kennelijk beter bij honden dan bij mensen magen. Na de run heeft ze overigens rammelend van de honger gewoon haar eten opgegeten. Ze doet het dus prima gelukkig.

Overal wordt gewerkt aan het bos maar ik heb er weinig last van. De paden zijn een beetje rul geworden door de zware machines, maar alles is droog en is prima te doen. Ik zie aan de tijd dat ik ook vandaag een stuk sneller ben dan de vorige keer, ook al doe ik daar niets voor.

Aan het eind wil ik nog wel verder lopen. Ik heb twee routes aan elkaar verbonden en ik kan nog wel een stukje doen. Het is zo heerlijk, en zulk lekker weer en ik ben totaal niet moe. Misschien komt dat door de broek, ik weet het niet. Maar mijn verstand zegeviert en na dit rondje, loop ik terug naar het hotel om Zief weer eten te geven, nog even te rusten en daarna naar huis te gaan. Gelukkig hoef ik pas om 12 uur de kamer af, dus ik kan me rustig eerst omkleden en dat is wel heerlijk na een run.

klik voor grootOverigens heb ik bij het afrekenen niet voor Z-tje betaald. Dat scheelt toch alweer. Het is een fijn hotel met heerlijke bedden en een geweldige ligging. Op naar de volgende avonturen.

Gegevens:

* totale afstand 9,2 km
* temp 8 C
* gem BPM HR max

rondje in google earth openen

maart 162 km – 2011 totaal 528 km
trailschoes 344 km
kayano 53 km

Een gedachte over “23.03.2011 – hoenderloo (varenna)

Reacties plaatsen niet mogelijk.