05.11.2015 – ellecom – 12 km

**05.11.2015 – ellecom – 12 km**

Vandaag alweer het laatste rondje hier in Ellecom. Ik kies voor de vierde en laatste keer weer voor hetzelfde rondje. Niet saai want het blijft mooi. Ik ga eerst lopen en voordat ik vertrek nog even zwemmen. Het is winderig en eigenlijk best koud door die wind. Woef heeft geen schoentje aan want ik geloof niet dat het goed is voor de zooltjes dat deze tegen elkaar worden aangedrukt in het sokje. Aangezien ze geen last lijkt te hebben van dat rare wondje, gok ik het er maar op en ga dus blootsvoets met haar op stap. Er zit natuurlijk wel wat vet op ter bescherming tegen het vocht. Ze loopt prima en heeft er wel zin in.

klik voor groot

Ik baal dat ik mijn mooie nieuwe jack vergeten ben mee te nemen want vandaag zou het wel fijn geweest zijn. Ik vind het best fris en zeker op mijn bovenbenen. Brrrrrr. Ik kies voor deze laatste ronde een hele langzame ronde, die ver beneden MAF moet blijven. En dat lukt. Ik loop gemiddeld op 123 met een max van 134 als ik even wat versnel en aan het einde als ik naar boven moet lopen richting de weg. Ben dus wel tevreden eigenlijk hoe het allemaal gegaan is. Lekker gelopen, lekker een beetje uitgerust en gezwommen.

Ik hoop dat ik dat in 2016 weer kan doen! Vorig jaar liep ik hier ook precies op deze dag maar toen ontvluchtte ik vooral alle rompslomp rond het huis! Nu is dat gelukkig allemaal weer voorbij (ook al heeft de gemeente nog niets ingezaaid en is alles nog steeds kaal).

Op naar de volgende run dan maar. Het pootje zag er na de run overigens prima uit en terwijl ik dit tik, zijn we alweer een dag verder. Pootje is nog niet helemaal OK maar ze loopt lekker bloot, en voelt er duidelijk niets aan. Alleen dus even laten helen en dan is dat ook weer voorbij neem ik aan. Dat wordt dus misschien maandag even zonder haar lopen.

gegevens:

* 12 km
* 9 graden – winderig

december 64 km – 2015 totaal 3.751 km

2 gedachten over “05.11.2015 – ellecom – 12 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.