03.12.2015 – ellecom – 11 km

**03.12.2015 – ellecom – 11 km**

Vandaag mijn eerste korte rondje in Ellecom. Ik slaap hier weer twee nachten en ga vooral slapen, zwemmen en wat lopen. Omdat woef haar schoentje aanheeft en het bos waarschijnlijk heel erg nat is, heb ik besloten om niet mijn gebruikelijke rondje door het bos en over de heide te lopen morgen. Normaal loop ik mijn rondje langs de IJssel de ene dag, en mijn langere rondje de andere dag. Ik deed dat voor het laatst eind oktober. Maar morgen ga ik gewoon tweemaal dit rondje doen en beide keren zal ik het rondje op een andere manier trainen. Zo wissel ik mooi af en heb ik geen gedoe met zand voor woef. Overigens vind ik het zelf ook totaal geen probleem om lekker dit vlakke traject te lopen.

Ik ga dus direct na aankomst op pad voor het rondje. Ik was ruim op tijd klaar vanmorgen en heb eerst nog uitgebreid in de tuin gewerkt want dat moet ook allemaal klaar. Gelukkig hielp woef goed mee.

Ik kies voor dit eerste rondje voor 1000-1000-3000-1000-1000 op rustig tempo binnen MAF. Dat levert me een prima pace op met een HS 131 (141). Ik ben zeker niet ontevreden en ruim op tijd voordat het gaat schemeren zijn we weer bij het hotel waar ik ga inchecken en dan de hond naar binnen smokkel. Eerst even lekker (bed) hangen. Morgen weer een dag!

gegevens:

* 11 km
* 12 graden

december 29 km – 2015 totaal 3.716 km

Een gedachte over “03.12.2015 – ellecom – 11 km

Reacties plaatsen niet mogelijk.