30.10.2015 – hitland – 12,5 km

**30.10.2015 – hitland – 12,5 km**

Gisteren had ik een rustdagje en vandaag was ik weer op pad met woef. Het was eigenlijk een hele mooie ochtend met een mooie opkomende zon en een blauwe lucht met vegen. Weinig wind, en dus prima loopweer. Woef had er ook wel zin in maar ik moest even bekijken welke route ik zou lopen aangezien het erg druk was. Ik koos voor 1000-tjes en dat liep op zich qua getalletjes prima, maar het voelde best ‘zwaar’. Alle laps gingen op keurig tempo met een hartslag van <138 dus dat was netjes. Ademhaling ging ook wel goed op 2/4 en 2/3. Mijn heup klotste nog steeds als een halfvolle bidon. Een van de laatste laps was het ineens even weg en toen merkte ik meteen dat ik ook makkelijker liep. Vervelend gedoe weer. Maar goed we rommelen rustig door..... Ik hoop dat we straks in dit gebied (voor het eerst) nog even met de kano op pad kunnen. Het is er prima weer voor!

gegevens:

* 12,5 km
* 15 graden

oktober 307 km – 2015 totaal 3.339 km