27.07.2015 – hitland – 10 km

**27.07.2015 – hitland – 10 km**

Vandaag opnieuw vreemd weer. Vanmorgen keiharde regenbuien en nog steeds wel vrij veel wind. Na het middaguur werd het droog en aangezien ik toch met de hond naar buiten moest, vertrok ik voor een kort rondje. Deze keer een baby rondje want ik wilde even HM tempo proberen. Dat hoef ik dan even niet meer overigens (test geslaagd). Ik vond het wel leuk om een beetje tegen die wind in de bikkelen en de verschillen zijn wel duidelijk te zien. Verder weinig bijzonderheden eigenlijk, ik was tevreden met de HF. Omdat ik niet verder wilde lopen na deze ongebruikelijke training hobbelde ik rustig RWR terug naar de auto met een mooie lage hartslag. Voor het eerst sinds lange tijd een heel kort rondje dus maar best gemakkelijk want je bent ook zo weer thuis.

Eigenlijk wilde ik vanavond nog zo’n kort rondje hobbelen maar ik geloof niet dat het er van komt. Morgen maar wat eerder vertrekken, regen of geen regen!

gegevens:

* 10 km
* 19 graden

juli 264 km – 2015 totaal 2.357 km