27.02.2015 – seahouses countryroads – 8 km

**27.02.2015 – seahouses countryroads – 8 km**

Vandaag heb ik S opgehaald van het vliegveld. Hij gaat samen met A. morgen supporteren tijdens de ultra. Vorig jaar was het een hele mooie dag, nu is het even afwachten wat het gaat worden. Het lijkt droog maar winderig en welke kant die wind op zal staan, is nog even de vraag. Maar dat zien we morgen wel. We hebben op de terugweg nog even de stepping stones bekeken bij Alnwick maar die lagen er vredig bij en staken ruim boven het water uit. Dat is dus alvast geen probleem, want er is geen wilde rivier crossing dit jaar. Vorig jaar gelukkig ook niet, maar ik heb ook toen driemaal voor het kolkende water gestaan met grote twijfes over de run. Maar het is nu droog geweest en het parcours zal er ook verder prima bij liggen. Beter nog dan vorig jaar, alleen de wind zou wel eens spelbreker kunnen zijn.

Ik stapte helaas achteruit in een kuil toen ik bij de luchthaven de hond uit de auto wilde halen en dat voel ik dus een beetje tijdens het lopen. Op zich niet echt erg, want het heeft niets te maken met een loopblessure, dus lopen zelf zal geen kwaad kunnen, als het morgen maar niet teveel last geeft!

Maar mijn rondje nu gaat redelijk goed en ben snel weer thuis. Vanavond nog een zwemmen en rekken en strekken en dan morgen vroeg op pad richting de start. Om 6.45 staat A. bij ons voor de deur en dan moet het maar gaan gebeuren!

gegevens:

* 8 km
* 8 graden

feb 310 km – 2015 totaal 668 km