19.02.2015 – seahouses countryroads – 7 km (MAF)

**19.02.2015 – seahouses countryroads – 7 km (MAF)**

Ik heb vandaag niet veel tijd maar wil wel even lopen. Ik kies dus voor een rondje rond de cottage op MAF. Dat gaat boven verwachting goed ook al heb ik een slow start. Ik moet duidelijk even op gang komen als ik vroeg in de ochtend ga lopen en dat is een goede wake up call, want volgende week start ik ook vroeg. Moet ik dus nog even aan werken. Ik blijf goed in de MAF zone, tik alleen wederom voor 2 stappen de 140 aan als ik heuveltje op moet lopen. Eigenlijk zou ik toch moeten proberen daar niet aan te komen maar dat blijft lastig blijkbaar. Zeker als het lopen goed gaat.

In ieder geval prima rondje, met gemiddelde HF van 135 (max 140 dus enkele stappen heuvelop).

Morgen lekker rondje naar de cave als het weer zulk mooi weer wordt als vandaag!

gegevens:

* 7 km
* 7 graden

feb 220 km – 2015 totaal 577 km