24.07.2014 – garderen – ronde 1 – 7,5 km

24.07.2014 – garderen – ronde 1 – 7,5 km

Om 5 uur gaf ik woef eten, en om 6.15 waren we al op pad voor ons rondje. Ik was toch wakker, dus dan maar lekker vroeg even op pad voor een eerste rondje. Ik had al besloten dat ik vandaag twee rondes zou doen, eentje nu en eentje vanavond.

De ochtend voelde heerlijk nog en ik was van plan om een soort temporondje te doen, zo ver dat zou gaan met deze ondergrond en parcours. Toen ik langs de camping liep, was alles nog in diepe rust. Wat een verschil met gisteravond toen iedereen aan het bbq-en was en het overal naar eten rook. Zo is het wel vredig op een camping, maar het lijkt me dus niets. Het hotel is overigens ook niks met dit warm weer natuurlijk. Veel te warme kamers. Maar gelukkig niet teveel herrie, dus dat scheelde weer wat.

Ik besloot de rode route maar gewoon te volgen, ik wist al dat het een 5 km rondje zou zijn, plus warming up en cool down naar hotel. Leek me prima. Ik liep weer op de Pure Grit. Gisteren beviel me dat eigenlijk wel dus die korte ronde van vandaag kon ik er dan ook wel mee doen.

klik voor groot

Het bos ligt er erg onverzorgd bij. Overal takken en rommel, ook op de uitgezette routes. Heel merkwaardig, kan me niet herinneren of dat de vorige keer ook zo was. Maar goed, het is een goede training om bij de les te blijven en nergens over te struikelen!

Het rondje ging wel aardig maar toen ik terugliep, begon ik te twijfelen of ik niet door zou lopen. Het was zo heerlijk qua temperatuur nu! Maar goed, ik had nu eenmaal de temporun gedaan en daar wilde ik het voor nu even bij houden. Om 7.30 zat ik dus al aan het ontbijt. Heerlijk vers brood van Vlaams Broodhuys, echt genieten zeker als je normaal geen brood eet.

Daarna weer geen zwembad, dus heb ik maar lekker geslapen tot 12 uur. Blijkbaar nog wat in te halen van de vorige week toen ik in Aken was!

Gegevens:

* 7,5 km
* temp 20

juli 205 km – 2014 totaal 1.668 km