18.07.2014 – preuswald – 12 km

18.07.2014 -preuswald – 12 km

Vandaag wordt een erg warme dag en morgen ook. Daarom besluit ik maar weer in alle vroegte te gaan lopen, dus om 6 uur rinkelt zachtjes mijn wekker alweer. Ik schiet mijn kleren aan en om 6.30 zijn woef en ik al op pad. Het is inderdaad al erg warm, maar het zonnetje is er nog niet echt bij dus in het bos moet het wel te doen zijn denk ik.

klik voor groot

Al snel hobbelen we door het bos. Het klimmen valt me tegen, de hartslag is vrij hoog maar het is ook erg warm. Ik besluit 2000-tjes te doen vanwege de heuveltjes en de warmte. De eerste 2000 lap gaat redelijk rustig. Even 2 minuten wandelen tussendoor en weer verder met de volgende. Dat valt niet mee maar ik zet door. Weer even rustig aan en weer op pad….

Qua temperatuur viel het redelijk mee en ook waffie had het niet extra moeilijk.

De derde lap ging prima qua pace, de laatste ook met wat extra doorlopen. Niet helemaal ontevreden voor een back-to-back training in de warmte met vermoeide benen.

Op naar de volgende ronde!

Getalletjes

* 12 km
* temp 22

juli 152 km – 2014 totaal 1.612 km