15.07.2014 – preuswald – 14,5 km

15.07.2014 – preuswald – 14,5 km

Vandaag stond er weer een kortere run op het programma. Ik had niet echt een vooropgezet plan voor de route maar ik had wel een idee waar ik wilde gaan lopen. Als het zou kunnen, wilde ik ook nog wel even snel naar de Lourdes grot. Even een gebedje doen. Maar eerst maar even op pad. Om 6.45 waren we dus al op weg!

klik voor groot

Het lopen ging wel aardig, het weer was niet slecht en niet erg warm nog dus dat was op zich positief. Bij de steile klim heb ik maar gewoon even gewandeld, want ik zag mijn hartslag redelijk oplopen vanwege de vermoeidheid, dus dit was wel genoeg. Daarna weer lekker verder gehobbeld en het grote pad richting het drielanden punt genomen. Dat was op zich een prima keuze en al snel waren we op het drielanden punt. Even naar het hoogste punt van Nederland dan maar!

klik voor groot

Vreemd genoeg stond er geen enkele vlag in de houder, dus er was niets te zien van het drielanden punt verder. Heel merkwaardig. Daarna wilde ik dus snel even naar de Lourdes grot maar ik liep natuurlijk verkeerd en kon het niet vinden. Maar na even zoeken gevonden natuurlijk. Daar wachtte me een verrassing, want het beeld in de inham was weg! Misschien wordt dat opgeknapt voor de processie in augustus, ik heb geen idee. Vreemd was het wel. Snel nog even gekeken naar de andere dingen daar maar ik vond het aardig luguber eigenlijk. Gelukkig was woef een rustig punt.

klik voor grootIk was met deze exercitie dus aardig wat tijd verloren, maar al snel gingen we weer op weg naar huis. Ik zou qua kilometers goed uitkomen, dus was weer een bof. Onderweg had ik nog even met mijn vader ge-smst hoe het ging. Gelukkig gaat het inmiddels beter dus dat was positief nieuws!

Toen ik richting de Vaalserberg liep, sprong er een reetje over de weg waar woef geinteresseerd naar keek. Gelukkig ging ze er niet achteraan dus dat was prettig.

klik voor groot

Even snel een kiekje en weer verder hobbelen. Ik had eigenlijk een redelijke ronde ondanks de vermoeidheid met redelijke hartslag dus niet helemaal ontevreden.

Nog even waf aan het einde wat laten drinken. Op naar de volgende ronde.

klik voor groot

Getalletjes:

* 14,5 km
* temp 20

juli 125 km – 2014 totaal 1.585 km