07.07.2014 – preuswald – 10,5 km

**07.07.2014 – preuswald – 10,5 km**

Vandaag mijn eerste rondje in Aken in het bos. Het is tamelijk goed weer, droog maar een beetje klammig. Ik neem mijn Agile belt mee voor de telefoon en verder niets.

Maar ik moet erg wennen aan de heuvels weer. Het is zwaar en het gaat voor geen meter eigenlijk. Ik neem de route langs het weiland, maar alles is nat vanwege de enorme regenval van de laatste tijd en de takken hangen bijna op de grond, zodat ik moet bukken om erdoor te kunnen. Ik word natuurlijk ook tamelijk zwart maar dat mag de pret niet drukken. De heuvel op gaat eigenlijk wel goed, dat valt me alleszins mee. Ik klooi maar een beetje aan, maar het lukt uiteindelijk wel om een aardig rondje te maken van ruim 10 kilometer. Ronde 1 gedaan zullen we maar zeggen en ik zal wel weer wennen aan het bos en de heuvels.

klik voor groot

Getalletjes:

* 10,5 km
* temp 17 graden

juli 61 km