03.11.2013 – Berenloop marathon – 0 km

**03.11.2013 – Berenloop marathon – 0 km**

Jammer maar helaas, maar de loop is afgelast. Gisteren al de hele die ik wilde lopen, maar vanmorgen vroeg ook nog de halve. We waren net – na een slechte nacht in Franeker – bij de boot. Maar dus even niet. Het was prachtig mooi weer, maar de organisatie vond het blijkbaar toch beter om het maar helemaal niet door te laten gaan. Er stond weliswaar een harde wind, maar verder was er nog niets aan de hand.

Geen ‘beretrots op jezelf’ dus dit jaar….

Toch maar weer op huis aan dan. Nog even gekeken naar alternatieve loop over HM afstand, maar ook in Wieringerwerf was de loop door het Robbenbos afgelast vanwege de takken. Warmenhuizen was nog een optie, maar dan zouden we lang moeten wachten tot de start. We besloten dus maar naar huis te gaan en dan thuis met de hond een mooie loop te gaan doen. Terug dan maar, over de afsluitdijk. Mooie blauwe lucht.

Thuisgekomen was het ontzettend rotweer met harde regen, en harde wind. Vervelend genoeg ging het ook enorm onweren en bliksemen en dat is nou net de enige factor die hardlopen gevaarlijk maakt. Ik ben dus maar een dutje gaan doen na deze vreemde week, en toen ik eindelijk weer wakker werd was weliswaar de hagel en het onweer weg, maar was het ook al laat. Morgen dan maar lekker lopen. Rust is immers ook training. Vanmiddag dus een slaap marathon gedaan en dat voelt ook goed.