29.03.2013 – assignment 28: 10,5 km

**29.03.2013 – assignment 28: 10,5 km**

Vandaag de laatste assignment voor volgende week. Assignment 29 is immers de HM in Berlijn. Maar hoe ik die nu ga lopen, is mij vooralsnog een volkomen raadsel. Ik heb vandaag allerlei dingen geprobeerd. Geen idee, ik zal komende training nog een klein stukje proberen, want het snelheidswerk moet er inmiddels wel een beetje uit met het oog op volgende week. Maar voorlopig weet ik dus eigenlijk nog steeds niet hoe ik de HM wil aanpakken. De marathon is geen probleem en zie ik met vertrouwen tegemoet qua tempo en training. Maar volgende week….. Nou ja we zullen zien. Overigens was het heerlijk weer en genoot ik volop van alle vogels op de plas van de Rottemeren. Op naar de volgende ronde dan maar.

Gegevens:

* totaal 10,5 km
* temp 0, zonnig
* HR niet gemeten

mrt 159 km – 2013 totaal 534 km