19.03.2013 – cadence drills – totaal 7 km

19.03.2013 – cadence drills – totaal 7 km

Vandaag weer een cadans training gedaan en het gaat steeds makkelijker volgens mij. Ik liep deze keer even naar de ooievaars om een foto te maken (had een compactje mee), maar er zat er eentje bijna onzichtbaar op het nest, misschien al op eieren of bedenkend of het een goed moment zou zijn om een eitje te leggen. Volgende keer nog eens kijken. Nog geen BB gespot maar wel veel rietgorsjes en die zijn ook mooi op tijd.

Dit soort trainingen gaan snel voorbij als je wat varieert met cadans, snelheid, paslengte en loophouding. Maar ik denk wel dat het zinvol is. Ben erg benieuwd naar de training van aankomend weekend, de 14×800 want dat zal de laatste ‘zware’ training zijn voor de HM.

Als die pijn na de valpartij van vorige week nou eens weg zou willen trekken, ben ik helemaal blij. Ik hoop dat de behandeling vandaag daar aan kan bijdragen. We zullen zien.

Gegevens:

* totaal 7,3 km
* temp 6

mrt 115 km – 2013 totaal 489 km